NEW YEAR CRISP

bild4Photographer Linn Hansson | Styling and modeling Me and John-John Walmansson | Make up and hair Linda HallbergIMG_8136

Förra veckan plåtade vi Spotlifes nyårs editorial som nu ligger uppe på Spotlife.se/mode-skonhet. Alla bilderna finner ni HÄR. Förstår ni hur sjukt kallt det var att byta om utomhus i minusgrader. Alltså jag behövde flera dagar att återhämta mig.

Last week we shot Spotlife’s New Year editorial. You can fin all the pics HERE. It was so cold outside and I must say that change clothes outside was not a hit. Needed several days to recover.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>