I WISH

collage 1Blouse HERE | Necklace HERE | Beanie HERE | Lamp HERE | Eyeshadow HERE | Backpack HERE | Denim HERE | Ring HERE | Shoes HERE | Styling lotion HERE

Längesen jag gjorde en wishlist nu. Butikerna har fått in så himla mycket fint nu och jag försöker att köpa på mig lite nytt till Kap Verde. Funderar på blusen ovan. Visst är den fin? Tänkte ihop med en turban eller headband och ett par större 70-tals brillor.
..
Long time since I made a wishlist. All the stores have gotten so many nice things right now. I’m looking for clothes that I can bring to Cape Verde and love the blouse above. Nice huh? Gonna match it with a turban, or a headband and with bigger 70’s inspired sunglasses.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>