CURLY SUE

_MG_1253 1_MG_1283 1 Efter att ha chillat och mest gått och kring osminkad och ofixad kände jag att det var på tiden att jag något hände. Så lockigt hår och röda läppar it is. Gillar ni? Har för övrigt i mitt nya löshår från Rapunzel.
..
After having been ill and mostly walked around without makeup and done nothing with my hair, I felt it was about time I do something happened. So curled my hair and put one some red lipstick. You like? Btw have some new hair from Rapunzel.

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “CURLY SUE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>