MOON-STAR

_MG_3190 2
_MG_3180 2_MG_3177 2Earcuff Lindex, HERE

Som sagt, månar och stjärnor är en stor favorit. Hittade den här earcuffen på Lindex och var tvungen att köpa. Den var dessutom sjukt billig, 50 spänn liksom! Ska försöka att få till lite bilder när jag har på mig den. Håll utkik!

..

As I said, moons and stars is a big favorite. Found this earcuffen at Lindex and just had to buy it. And it was so cheap, 5 EUR! Will try to get some pictures when I’m wearing it. Wait and see!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “MOON-STAR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>