STARS

Blogpost starMer stjärnor! Haha det tar aldrig slut… Just nu borde jag i alla fall vara framme i Kap Verde. Jag lovar verkligen att jag ska ta en massa bilder när jag är där. Har tidsinställt bloggen för hela den här veckan (kände att jag behövde komma bort utan krav på att uppdatera bloggen varje dag). Hoppas att ni förstår och ser fram emot sköna bilder när jag kommer hem sen ist!

..

More stars! Haha it never ends… Right now I should have arrived in Cape Verde. I promise to take a lot of pictures when I’m there. Have timed blog posts for this whole week (felt I needed to get away with no obligation to update the blog every day). Hope you understand and looking forward to all beautiful pictures that you will see when I come home!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>