IT’S A TREND

Vit skjorta catwalk 2Har verkligen fått förkärlek till vita skjortor. Är så himla inspirerad, de finns ju så många olika sätt att styla den på. Visst att det är snyggt att bära den bara som den är. Men också jäkligt coolt ihop med skinnpaj, eller med en slipover över. Skriver ju artiklar på Spotlife.se/mode-skonhet om ni inte visste de. Igår kom det upp en ”Shoppa trenden” där vita skjortor är i fokus. Har även listat 6 snygga skjortor som finns i butik just nu. In och kika, HÄR!

..

I love white shirts right now. I’m so inspired! They are so many different ways to style it. Sure it’s neat to wear it just as it is. But also damn cool together with a leather jacket, or with a slipover. I’m writing articles at Spotlife.se/mode-skonhet unless you didn’t knew. Yesterday it came up a ”Shop the trend” where white shirts are in focus. Have also listed six shirts available in stores right now. Take a look, HERE!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “IT’S A TREND

  1. Hur är den vita skjortan INTE snygg liksom ;) Jag älskar vita skjortor, speciellt i lite skirare material, som satin eller chiffong =) Är min standardoutfit så fort vädret tillåter ^^

    //Emma Hå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>