HOW TO | GREY HAIR

How to - grey hair

FÅR SÅ MYCKET FRÅGOR OM MITT HÅR…. Är jätte ledsen att jag har varit dålig på att svara er. Men nu äntligen fick jag till ännu ett inlägg. De har ändrats lite sen sist. Jag blandade ju en toning i blå/grått innan med en svart hårfärg. Ni kanske har sett jag har blekt över min ombre. Har haft den i flera år nu och ville prova på något nytt nu när jag också klippte lugg. I och med blekningen provade jag på denna semipermanenta hårfärg från Directions. Jag brukar skölja håret och handdukstorka en stund innan jag applicerar hårfärgen. Brukar att dela upp håret och så att färgen blir jämt fördelad. Sen sätter jag över en plastpåse och går med färgen i håret i en timme innan jag sköljer ut de.

Jag har blekt ner mitt hår innan för att få färgen att fästa. Sen lägger jag i den här toningen en gång varannan vecka och bättrar på färgen med silver schampo. Detta är såklart väldigt slitsamt för håret. Jätte viktigt att ni vet detta innan ni drar igång den här processen. Rådfråga gärna din frisör innan.

..

GET SO MUCH QUESTIONS ABOUT MY HAIR…. I’m sorry that I haven’t been able to respond to you. But now I finally put together a post. I have changed the process and products since last time. Then I mixed a gradient in blue/gray with a black hair color. I have bleached over my ombre. Have had it for several years now and wanted to try something new now that I also cut bangs. With the bleaching I tried this semi-permanent hair color from Directions. I usually wash my hair and towel dry for a while before I apply the hair color. Divide the hair so the color is evenly spread. Then I put on a plastic bag and go with the color for an hour before I wash it out.

I’ve bleached my hair to get the color to adhere. Use the directions color once every two weeks, and improves the color with silver shampoo. This is obviously very tiring for your hair. And it will get damaged. Talk to your hairdresser before you try this on your hair.

blogstats trackingpixel

7 reaktion på “HOW TO | GREY HAIR

  1. Men så slitsamt är det väl inte för håret? Directions färger ska ju gärna blandas med ditt balsam och silver shampoo har dom ju utvecklat så att det inte skadar håret, mer än att det ändrar färg-beläggningen som ligger på ditt hår :)

    • Hej Malin! Alltså de beror ju såklart vad man har för hårkvalitet innan samt hårfärg. Måste man bleka ner håret (nästan vitt) och sen tona varannan vecka och använda silverschampo så blir det ju en slitningsprocess. Är man redan jätte ljus så blir det inte lika mycket slitage såklart :)

  2. Pingback: SNAPSHOTS |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>