PLASTIC

_MG_2958 2 _MG_2968 2Jag är egentligen emot platsblommor. Men såg dessa i Ullared och köpte dem för att de var så billiga. Måste ändå säga att de ser hyfsat naturtrogna ut. Ett plus i kanten är också att man slipper vattna, haha!

..

I’m actually against plastic flowers. But saw these in a Walmart and bought them because they were so cheap. Must say they look pretty natural. A plus is that they don’t need any watering and will look good always, haha!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “PLASTIC

  1. Da mannen min flyttet inn, kastet han alle plastikk blomstene mine! Han lovde meg å kjøpe ekte blomster og det har han gjort siden. Han kjøper nydelige blomster til meg, og jeg dreper dem <3 Ha en fin søndag :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>