I’M BACK

happy on the beachNu är jag hemma i kalla Sverige igen. Vi landade vid 03.30 så var typ död när vi kom innanför dörren. Gick upp tidigt för att kolla igenom min mejl och mycket riktigt, 278 nya lika med att hjärnan kraschade haha. Nä men de var en del osningar inför modeveckan och en massa annat kul också såklart. Är inte riktigt klar med att gå igenom alla än så har en del att göra idag. Trodde att jag skulle kunna göra de på hotellet när vi hade strötid men tyvärr så hade vi bara Wi-Fi i lobbyn. Hotellet var så himla stort och vi bodde en bit bort. Tänkte att jag släpper mejlen en vecka (palla att sitta i lobbyn liksom) bättre att njuta. Eller hur!? Och som vi har njutit. Vi körde ju all inclusive och har aldrig ätit så mycket i hela mitt liv. Shit inte okej! Eller wtf, you only live once…

..

Back in cold Sweden. We landed at 3:30 this morning, and I was totally dead when I got inside the door. Got up early to browse through my emails and like I thought, 278 new equal my brain crashed haha. Nah, they were a lot of rsvp to fashion week thats coming up and a lot more funny emails of course. I’m not quite finished going through them all, which means that I have a lot to do today. Thought I could check the email at the hotel,  but unfortunately we only had Wi-Fi in the lobby. The hotel was so large and we lived some distance away. Just thought I let go of the e-mails for a week, better to enjoy the vacation. Right!? And what a vacay. We booked a all inclusive and I have never eaten so much in my entire life. It’s not okay! Or wtf, you only live once…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>