SNAPSHOTS

_MG_4591 2 _MG_4805 1_MG_4620 2 _MG_5144 2 _MG_5417 2_MG_4689 1

Några snapshots från Kap Verde och ön Sal. Vi bodde på hotellet Riu Funana som jag skrev tidigare är en stor resort med många restauranger. Kap Verde är egentligen en väldigt liten ö med ca 18 000 invånare. Det är ett fantastiskt landskap som egentligen inte består av mer än mark och jag blev förvånad över att det inte finns några djur på ön. Såg mest sparvar, haha. I alla fall så är detta ett resmål som jag varmt rekommenderar om ni vill åka någonstans solsäkert men bara vill vara borta en vecka-tio dagar.

..

Some snapshots from Cape Verde and the island Sal. We stayed at the Hotel Riu Funana and as I wrote earlier is a great resort with many restaurants. Cape Verde is actually a very small island with about 18 000 inhabitants. It’s an amazing landscape that does not actually consists of more than land and I was surprised that there are no animals on the island. Saw most sparrows, haha. In any case, this is a destination that I highly recommend if you want to go somewhere where you are guaranteed sun, but just want to be away for a week-ten days.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “SNAPSHOTS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>