BLING YOUR NOSE

nosepercingSet of piercings in the middle, HERE

Mycket som händer på trendfronten just nu. Bland annat är det många som bloggar om näs-piercingar just nu. Jag har ju själv använt min släta fake några gånger men gillar också de som är lite mer detaljerade. Vad tycker ni om trenden?

Many trendy things right now. One of those things are the nose rings thats many people have blogged and putted up on Instagram. I have used a simple one at special occasions but also like the more detailed ones. How do you lie this trend?

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “BLING YOUR NOSE

  1. Jag älskar detta! Vet inte om jag skulle våga göra en äkta men fake går lika bra så. :) ska köpa nåra fake till vår/sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>