DAY 1

_MG_6037 2
_MG_6045 2
Coat River Island | Set with sweater and pants H&M | Bag Madelene Billman for Rut&Circle

Mode veckan dag 1 är nu avklarad. Synd bara att Stockholm förvandlades till blasket. Imorgon är det nya tag igen och ett fullspäckat schema. Jag och JW rapporterar lite från dagarna och just nu finner ni bland ”Bäst klädda från dag 1″ på Spotlife.se/mode-skonhet. Klick klick!

..

Fashion Week Day 1 is now completed. Too bad Stockholm was transformed into a giant slush puppie. Well, tomorrow is a new day with a full schedule. Me and JW reports from some days and right now you will find the ”Best dressed from day 1″ on Spotlife.se/mode-skonhet. Click click!

 

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “DAY 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>