VACAY FAVORITE

_MG_4923 1These products saved me during my vacation, you find them here.

Eftersom att mitt hår är så otroligt tort så försökte jag att bada håret så lite som möjligt och också skydda det med turban etc. Jag duschade heller inte håret varje dag utan körde med torrschampo på dagen och använde mousse för backslick frippa på kvällen.

..

Because my hair is so incredibly dry, I tried to not have it in the sun and wash it everyday at my Cape Verde vacation. Instead protect it with a turban etc. I didn’t shower it every day and used dry shampoo instead. When we went out I used a mousse for a back slick effect.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>