NIGHT OUT

_MG_7271 2_MG_7183 2 _MG_7199 2 _MG_7214 2_MG_7249 2
Jag och Joshua ligger döda på soffan och kollar serier. Bomben har exploderat i mitt huvud typ. Detta är en av anledningarna varför jag så sällan går ut, haha! I alla fall så åkte jag hem till fina Dani igår för förkrök innan vi drog vidare till vardagsrummet. Hade så jävla roligt!
..
Me and Joshua are laying dead in the sofa watching series. It feels like a bomb have exploded in my head. I guess it’s worth it because I had such a great time last night. Started at Daniela’s place and then we went to the club Vardagsrummet.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “NIGHT OUT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>