IT’S A TREND

shoppa trenden mocka plagg
Älskar mocka just nu och är på jakt efter en mockakjol och en mockajacka… Gjorde en artikel som heter shoppa trenden på Spotlife.se/mode-skonhet. Kolla in den HÄR om ni vill få inspo om schyssta mockaplagg.
..
I’m a huge fan of suede right now. And looking for the perfect skirt and trench in that material. Made a article about suede that’s called shopping the trend at Spotlife.se/mode-skonhet. Check it out HERE if you want some inspiration.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “IT’S A TREND

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>