ZARA SS 15

WOMAN_01_2560WOMAN_05_2560WOMAN_07_25602 WOMAN_02_25602 WOMAN_03_2560Photographer: Jamie Hawkesworth

Sitter och väntar på att dessa plagg ska släppas från Zaras ss lookbook stylad av Jane How. Erkänner att det är väldigt mycket Chloe ss15 över det hela. Men jag gillar det faktum att det är budget. Zara brukar vara bra på att plocka upp trender men ändå hålla kvalitet. Klänningen på första bilden samt mocka klänningen är två plagg jag har siktat in mig på. Vad tycker ni om kampanjen?

..

Waiting for these garments to be released from Zara’s ss lookbook styled by Jane How. I see that the inspiration comes from Chloe SS15 over. I like the fact that it’s budget. Zara is usually good at picking up trends but still keep the quality. The dress on the first picture and the suede dress is two garments, I would love to haveWhat do you think of this campaign?
blogstats trackingpixel

3 reaktion på “ZARA SS 15

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>