SNAPSHOTS

_MG_7821
_MG_7049-4 _MG_8049_MG_7302-4_MG_7298-4_MG_7757-3_MG_8090
_MG_7378_MG_7388_MG_8272_MG_8041-4_MG_8396Några snapshots från den senaste tiden. Har jobbat en del, hängt uppe hos fina Alexandra och Kajsa på Gina Tricots Showroom, fotat outfits/stilleben och sist med inte minst firat alla hjärtans dag. Fick den fina buketten av Joshua igår – så himla fina! Ikväll ska vi fira Joshuas pappa som fyllde år igår. Så ska snart börja med förberedelserna eftersom att det blir middag hemma hos oss, mys!

..

Some snapshots from the last couple of weeks. Have been working at the office, went to visit Alexandra and Kajsa at Gina Tricots showroom, taken some outfit/still life pictures and celebrated valentines day. Got the lovely bouquet from Joshua yesterday – so beautiful! We are going to celebrate Joshuas father with dinner at our place today. Soon I will start with all the preparations.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “SNAPSHOTS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>