NEW IN

_MG_8467
_MG_8409-4
Hattmakeri lika med magi! Älskar verkligen den här puderrosa hatten från River Island! Blir coolt ihop med mitt gråa hår sen också. Just nu är jag faktiskt blond. Har inte tonat håret på snart två veckor men beställde ny toning förra veckan. Färgen går verkligen ur om man inte färgar om på nytt eller underhåller den med silverschampo. Har funderingar på att låta håret vila efter London Fashion week. Men vill egentligen inte, buhu!

..

Really love this hat in powder from River Island! It’s gonna look cool together with my gray hair. Right now I’m actually blonde. Haven’t dyed it for almost two weeks, but ordered a new gradient last week. The color goes out unless you color it all over again, or maintain it with silver shampoo. Have thoughts on letting my hair rest after London Fashion Week. But I actually not really want to, Buhu!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “NEW IN

  1. Tips är att använda den svarta färgbomben i serien palett från Maria Nila! Det gör jag till mitt tidigare blekta hår och färgen blir perfekt grå 👍😃 håller bra och är lätt att underhålla hemma i duschen, blanda ut med lite balsam om du inte vill ha den för mörk..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>