ME & ELSA

_MG_8877Haha den här bilden på mig och Elsa som speglar sig i mina solbrillor är så jäkla rolig! Startade dagen i River Island butiken där de visade upp de olika jeansmodellerna som finns i butiken. Sen åkte jag till kontoret och satte ihop alla looks för plåtningen imorgon. Så taggad!

..

Haha this picture of me and Elsa reflecting herself in my sunnies are so funny! Started the day of at the River Island store where they showed off the different jeans models. Then I went to the office and put together all the looks for tomorrows shoot. I’m so excited!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>