@riverislandsweden

_MG_9919Shoes from River Island

Hur söta är inte de här skorna? Jag har ju skrivit tidigare att jag, Elsa och Linn är i London i samarbete med River Island. Så de kommer att komma upp några RI outfits både på bloggen och deras instagram som vi har tagit över. Gå in och kika på @riverislandsweden

..

These shoes are so cute, aren’t they? As I have written before me, Elsa and Linn went to London Fashion Week together with River Island. You are going to see RI outfits on both the blog and on their Swedish instagram @riverislandsweden 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>