ELSA

_MG_90240Picture and edit by me | hair and makeup by Linda Hallberg

Här är en bild på Elsa från plåtningen vi hade för två veckor sen. Hur vacker?!! Jag vill passa på att säga att Elsa är en av de finaste personerna jag känner. Hennes brutala ärlighet och självsäkerhet smittar av sig i hennes närvaro och jag som ofta är väldigt stressad landar lite när jag är med henne. Elsa, du är fin som snus!

Jag har märkt en sak i min branch och de är att tjejer (speciellt) är väldigt tävlingsinriktade. Något som ofta leder till skitsnack, vassa armbågar och otrevlighet beteende. Varför måste de vara så? Kan vi inte bara lyfta varandra, vara glad åt varandras framgångar och inte tänka så mycket.

..

Here is a picture of Elsa from the shoot we had two weeks ago. How beautiful?!! I would like to say that Elsa is one of the nicest people I know. Her brutal honesty and confidence rubs off in her presence and me who are often very stressed lands a bit when I’m with her. Elsa, you’re the best!

I have noticed one thing in my industry and that is that they are many girls (especially) who are very competitive. Something that often leads to bullshit, sharp elbows and unpleasantness behavior. Why must it be like that? Can’t we just lift one another, be happy for the each others successes and not think so much.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “ELSA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>