SNAPSHOTS

_MG_9900_MG_9840_MG_0018 _MG_0020
_MG_9445
_MG_9486 _MG_9761

_MG_9905Här kommer snapshots del 2 från London. Har precis gjort en ”avfärgning” av mitt gråa hår med hjälp av Head and shoulders (bästa när man vill att så mycket färg som möjligt ska försvinna). Så nu är håret näst intill blont igen. Det känns jätte tråkigt att inte ha den gråa färgen kvar. Men lovar er att det inte är sista gången jag kör grått. Nu satsar jag på en ombre igen och kommer låta mitt hår växa ut av sig själv. Vill ni veta mer om hur ni färgar håret grått. Klicka här!

..

Here are part 2 of the snapshots from London. Have just done a ”discoloration” of my gray hair by using Head and Shoulders (best when you want as much color as possible to escape). So now the hair is almost blond again. It feels really weird not having grey hair. But promise you that this isn’t my last time as an old lady, haha. Anyway, now I’m going for an ombre again and will let my hair grow out of itself. Want to know more about how you color your hair gray. Click here!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>