IN MY BAG

in-my-bag-2
Happy Plugs | Wallet | Chewing Gum | Keys | Lipstick | Rings | Optional Lenses | Hand Cream By Redo | Nasal Spray | mouthspray | Fashion Magazine | Coat Roles H&M

Så här ser det oftast ut i min väska och då måste jag tillägga att min väska inte brukar vara sådär liten. Ett magasin och hörlurar om jag har tråkigt, ett läppstift i neutral + ett i en starkare färg (man vet aldrig om man måste gå från dag till natt), handkräm, ett extra objektiv, ringar och tuggummi med mera. Vad har ni i er väska?

..

Here’s some items that I usually have in my bag (have to add that my bag not usually like that small). A magazine and headphones if I get bored, a lipstick in neutral + one in a stronger color (you never know if you need to go from day to night), hand cream, an additional lens, rings and chewing gum, and more. What do you have in your bag?

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “IN MY BAG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>