DINNER ON A WEDNESDAY

_MG_0947_MG_0808
_MG_0910

Igår var jag bjuden till Tommy Hilfiger butiken på biblioteksgatan för en underbar middag med ett gäng sköna människor. Fotobåset var som vanligt en höjdare, maten slank ner (lite för fort kanske. Så gott!!), musiken stod fina Daniella för och vi skadade rumpa. Har nog inte garvat så mycket på länge. Vilken kväll!!

..

Yesterday I was invited to the Tommy Hilfiger store at Biblioteksgatan in Stockholm for a wonderful dinner with a bunch of awesome people. They had wonderful food, great music and a photo booth (big like!). We danced and I haven’t laughed that much in a long time. Crazy nights!!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “DINNER ON A WEDNESDAY

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>