SNAPSHOTS

_MG_9280
_MG_0938_MG_9458_MG_9492_MG_9668_MG_0832_MG_0934_MG_0667_MG_0920_MG_0984
_MG_7298-4_MG_8757Några snapshot bilder från arkivet och de senaste veckorna. Lite London, Hilfiger middagagen, plåtningar med mera. Känns sjukt konstigt att det var vinter för tre veckor sen. Idag tog jag en långpromenad in till söder i de fina vårvädret. Ville inte göra tabben att klä mig för kallt, vilket slutade med att jag svettade ner hela ryggen, haha!

..

Some snapshot pictures from the last couple of weeks. A part of them are from London, some from the Hilfiger dinner, photoshoots and so on. Feels weird that we had snow only three weeks ago, today it was really warm outside. Wore more clothes than I had do and it ended up with a sweaty back, haha!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>