SPRING FEELINGS

collageJacket HERE | Shoes HERE | Scarf HERE | Hat HERE | Earrings HERE | Pants HERE | Bag HERE 

Vädret är fantastiskt idag!!  Ska åka in till stan lite senare och fota lite med Sania. Efter de så tänkte jag passa på att ta en promenad hem vilket kommer att ungefär en timme. Jag älskar verkligen att gå, de är typ avkoppling att promenera i solsken med musik i öronen. Vad ska ni göra i helgen?

..

The weather is awesome in Stockholm today! Going to meet up with Sania later and take some pictures. Afterwards I’m thinking of taking a walk home which will take me about an hour. Love walking with sun in my face and good music in my ears. Feels like therapy for my soul haha. Whats your plans this weekend?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>