SUEDE SKIRTS

9 mocka kjolarHar velat ha en mockakjol i över ett halvår nu, men de blir liksom aldrig av att jag köper en. Skrev precis en artikel om de 9 snyggaste mockakjolarna just nu. Vill ni veta vart alla kommer ifrån och läsa artikeln kan ni klicka HÄR!

..

I’ve been looking for the perfect suede skirt for over half a year now. Just wrote an article about 9 suede skirts that you can find in the stores right now. Do you want to know where they are from, click HERE!

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “SUEDE SKIRTS

  1. Madelene, Nordisko kan specialdesigna din perfekta mockakjol om du vill. Maila så kan vi se om vi har något passande mocka i vårt lager. Vi har mörkgrönt, vitt och marsala/oxblod. Mvh Nordisko

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>