KATY PERRY

_MG_3097-3
_MG_3160_MG_3136
_MG_3113-3
_MG_3278-3_MG_3142
_MG_3311Här kommer lite bilder från igår. Jag, Carmen, Sharareh, Josefine och Linn käkade i gamla stan innan vi drog vidare till Globen och slog en lyra på Katy Perry konserten. SOM VAR SÅÅÅÅÅ FET!! Alltså helt jäkla stört. Vi hade sittplatser och det kliade i hela kroppen. Ville bara stå, hoppa, dansa och go crazy! Blev så jäkla irriterad på alla som hade ståplatser som inte tog vara på de utan stod som pinnar och knappt klappade. WTF! Så svenskt….

..

Here are some pictures from yesterday. Me, Carmen, Sharareh, Josefine and Linn ate in the old parts of Stockholm before we moved on to the Globe and the Katy Perry concert. WHO WAS SOOOO COOL!! We had seats and I had itching all over my body. Just wanted to stand, jump, dance and go crazy! Was so annoyed at everyone who had standing room who did not take advantage of it and just standing as sticks and barely clapped. WTF! So typical Swedish….

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “KATY PERRY

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>