DETAILS

_MG_3574 _MG_3594Här får ni en liten sneak peek på dagens. Gillar verkligen denna kombon med mix av material och inblandat mönster. Nu ska jag ta mig ett varmt bad och bara chilla resten av kvällen. Denna veckan är de verkligen fullt ös så de är mer än behövligt!

..

Here’s a little sneak peek at today’s outfit. Really like this combo with a mix of materials and this pattern. Now I’m going to  take me a hot bath and just chilling rest of the evening. This week is insane so it’s are more than needed!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “DETAILS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>