SNAPSHOTS

_MG_2501
_MG_4331-1_MG_4282_MG_3951_MG_3838_MG_3763_MG_3610_MG_3938
En massa snapshots från den senaste tiden. Bland annat några bilder från i lördags när vi firade Rami på hans birthday. Hallå förresten, den första bilden. Hur glad blir man inte av den!? Bara de att det är ljusare längre på dagarna gör mig så lycklig!

..

A bunch of snapshots photos from two weeks back. Including some pictures from last Saturday when we celebrated Rami on his birthday. Hey, by the way, the first image makes me so happy!? Only that we are getting brighter and longer days is a boost for my soul!

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “SNAPSHOTS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>