PARIS

_MG_4977-1_MG_4998-1 _MG_5226-1_MG_5349-1 _MG_5323-1_MG_5149-1_MG_5387-1_MG_6165-1Här kommer ett litet bildregn från Paris! Saknar verkligen 25 grader, sol och riktig sommar. När kommer den riktiga vår-sommaren till Sverige egentligen? Kan vi be till moder natur ihop kanske? I alla fall så var vi på plats och fotade en kampanj för Happy Plugs. Så jäkla taggad på att få se resultatet. Sen är de ju aldrig fel att jobba med Rami, Elsa och Elin. Dreamteam!

..

Pictures from Paris! Really miss 25 degrees, sun and real summer. When will we have spring-summer in Sweden? Can we pray to mother nature together maybe? Anyway, we were in France to shoot a campaign for Happy Plugs. So damn excited for the result. Also super fun to work with Rami, Elsa and Elin. Dreamteam!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “PARIS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>