SNAPSHOTS

_MG_7155-1 _MG_8325-1 _MG_8433-15F4A6105-3
8S0A7628-Recovered-1
8S0A8225-1_MG_8710-38S0A8281-2
Här kommer några snapshots från de senaste veckorna. Just nu sitter jag på tåget på väg till Falköping. Har inte träffat min familj sen i julas. FÖRSTÅR NI LÄNGTAN! Har jobbat så mycket och inte haft tid att åka ner. Plus att jag kommer att hänga på Commerce köpcentrum imorgon (lördag). Där kommer jag att styla dockor med favoriter plagg från butikerna. Har jag några läsare från Skövde? De vore verkligen super kul om ni kunde komma och hänga med mig.

..

Here are some snapshots from the past few weeks. Right now I’m on the train on the way to Falköping. Haven’t seen my family since Christmas. MISS THEM SO MUCH! Have been working so much and not had time to visit them. Tomorrow (saturday) I will hang at Commerce shopping center tomorrow. There I will dress up some mannequins with favorite pieces from the shops. Do I have any readers from Skövde? It would be so fun if you could come and hang with me.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>