MONA LISA’S SMILE

DSC_2981-(2)
DSC_2984-1DSC_2990-1Dress Monki | Cap (old) Mango | Boots Deichmann | Earrings Wosstore.com

Jag hittade denna ”Picasso” klänningen på Monki och blev stört förälskad! Hur fin? Kände verkligen att jag sprider glädje när jag har på mig den haha. Efter jobbet idag bär det iväg till gymmet (ska försöka att lyfta rumpan några centimeter) haha. Nä men känner att jag vill få mer muskler på kroppen typ min rygg, rumpa, lår, armar och mage. Inte bara för att de är snyggt utan för att jag känner att jag kommer att få mer ork. Har ju ett sittande jobb och måste tänka på framtiden osv.

..

I found this ”Picasso” dress at Monki and fell in love! How nice? Really feels that this is a dress that spread a lot of joy haha. After work today, it’s off to the gym (‘ll try to lift my butt a few centimeters) haha. Nah but I think it’s time to gain more muscles. Areas I want to work out is my back, butt, thighs, arms and stomach. Not only because it looks great, but because I feel I will have more energy. I’ve A sitting job and have to think about my body and the future.

Photos by Oscar Jettman | edit by me

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “MONA LISA’S SMILE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>