CITY CHIC

_5 _6 _7Pants Lindex | Jacket (old) H&M | T-shirt Bikbok

Här är en outfit från i veckan. De här brallorna är så jäkla sköna. Fick en massa komplimanger för hur de satt och så vidare. Hoppas att ni hade en bra Valborg igår. Jag och Joshua käkade tacos och gick och kollade på majelden. Inget festande med andra ord vilket känns väldigt skönt idag. Har lite att ta igen, bland annat har jag gjort min företagsdeklaration. Super kul, not!

..

Here is an outfit from earlier this week. These pants are so damn beautiful. Got a lot of nice compliments. Hope you had a great May Day yesterday. Me and Joshua ate tacos and went and checked out the huge last day of April fire. No partying in other words, which feels very nice today. Have some catching up to do, among other things, I have done my business declaration. Super fun, not!

Photos Oscar Jettman | Edit me

blogstats trackingpixel

En reaktion på “CITY CHIC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>