NEW JOB

IMG_9314IMG_8858Hörrni, nu ligger det uppe en ny editorial på Spotlife.se/mode-skonhet. Temat är som ni kanske förstår badmode! Ni finner mer bilder och info om plaggen här. Annars så är det Linn som har fotat, Linda som sminkat och jag som har stylat. Modellen heter Isabelle Björkman och kommer från Elite Model.

..

Guys, there is a new editorial up on Spotlife.se/mode-skonhet. The theme is as you might imagine swimwear! You can find more pictures of the clothes here. Otherwise Linn took the photos, Linda made the make up and I have styled. The models name is Isabelle B from Elite 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “NEW JOB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>