SNAPSHOTS

_MG_1237-5
_MG_7027-1_MG_8722-1_MG_6162-1_MG_6165-1_MG_6500-1_MG_6687-1Snaps från den senaste tiden. Lite Paris, lite framtid ah ni ser ju. Är det föresten någon mer än jag som håller på att dö av pollen just nu? Jag går och är konstant trött och kommer knappt upp på morgonen. Ett helvete rent ut sagt!

..

Some snapshots from the past weeks. Paris pictures and some feature pictures etc. Is there any one more than me who are dying of pollen right now? I am constantly tired and can’t barely get up in the morning. Hate this!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “SNAPSHOTS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>