#TB

17-juni-199-22 17-juni-195-22 17-juni-211-2217-juni-171-22

En throw back från sommaren 2013. Jag vill tillägga att detta är mitt hår (no extensions här inte). Känner att jag vill få tillbaka längderna igen. Vilket kommer att ske om en snar framtid, stay tuned! Ska till fina Anna idag och fixa frippan. Lite halvt rädd om jag ska vara ärlig. Har inte varit hos frisören på 10 år.

..

Throwback from the summer of 2013. I just have to say that this is my hair (no hair extensions). I really want this length. Going to the hairdresser Anna today and fix my hair. Kind of afraid if I’ll be honest. Have not been to the hairdresser in 10 years. Stay tuned! 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “#TB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>