WORK MODE

_MG_9070-1 _MG_9078-1Frapino, Styleby and happy plugs headphones and iPhone case

Alltså ni, jag vet typ inte vart mina dagar tar vägen. Nu är arbetsdagen egentligen slut men sitter kvar på jobbet. Jag har typ världens roligaste jobb och så mycket att göra att det är svårt att ta sig här ifrån. Om ca två veckor kan jag äntligen berätta för er vad jag håller på med. Det är nog större än vad ni någonsin har kunnat förstå. Men jisses vad bra det kommer att bli! Hoppas att ni har lite förståelse för att bloggen kommer att bli lita halvt lidande de närmsta veckorna. Förhoppningsvis kommer jag kunna blogga en gång om dagen iaf. Det är målet!

..

My days are running right now. Actually I’m sitting at the office working late. I have the funniest job ever, and so much to do that it’s hard to get out of here. In about two weeks, I can honestly tell you what I’m doing. It is probably greater than you have ever been able to understand. It’s going to be a huge success! Hope you have a little understanding that the blog will  suffer the next few weeks. Hopefully I’ll be blogging once a day anyway. It’s the goal anyway!

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “WORK MODE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>