COINTREAU

_MG_9219-2_MG_9226-2_MG_9637-1_MG_9295-1_MG_9311-1_MG_9392-1 _MG_9516-1_MG_9574-1Igår körde Elsa ett litet drink event på Mr French tillsammans med Cointreau. Vi hängde, tjötade, skrattade, käkade fantastiskt god mat och lärde oss att blanda drinkar. Att solen var framme gjorde inte saken mindre trevligt. Jisses! Bättre lunch får man leta efter. I all stress har jag ju helt glömt bort att berätta att jag åker iväg med Nelly.com till okänd destination idag för pool party. TAGGA SÖDER!

..

Yesterday Elsa had a small drink event at Mr. French together with Cointreau. We hung out, laughed, ate amazing food and had a mixing drinks course. We also had the most amazing weather. Gosh! Best lunch ever. In all the stress I have totally forgot to tell you that I will go away with Nelly.com to an unknown destination today for a pool party. TOTALLY EXCITED!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>