#NELLYPOOLPARTY

_MG_9993-1_MG_9736-1_MG_9738-1_MG_9763-1
_MG_0454-1_MG_0274-1
_MG_0382-1
_MG_0346-2_MG_0159_MG_0388-1_MG_9799-1
_MG_9871-1_MG_0228-1Jag vet inte riktigt vad jag kan säga mer än att Nellys pool party var helt insane! Jag har så mycket bilder att jag måste lägga upp i omgångar. I alla fall så hade Nelly bokat upp ett helt plan med en massa sköna människor som sedan tog oss till Ibiza. Där var det full håll igång från när vi landade till sent in på natten. Detta kan nog vara det sjukaste jag har varit med om i mitt liv so far! Tack till Nelly och Patriksson för denna fantastiska upplevelse!

..

I don’t know what to say more than that Nelly’s pool party was totally insane! I have so many pictures that I must upload in batches. In all cases, Nelly had booked a private jet with a lot of awesome people who then took us to Ibiza. There we partied from when we landed late into the night. This could probably be the craziest thing I’ve been through in my life so far! Thanks to Nelly and Patriksson for this amazing experience!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>