SUEDE BELT

8S0A9851-1
8S0A9903-1 8S0A9898-18S0A9847-1

Jacket and top Monki | Skirt Bikbok | Belt Zara | Boots ASH (Henrykole.se) | Bag own design for Rut&Circle

Igår strosade jag runt utan strumpbyxor och med kjol. Lite vågat kanske! Vet inte om jag har grov pollen eller om jag börjar att bli sjuk. Men vaknade med rossligt bröst och svin ont i halsen. Annars brukar jag få det när jag har pollen. Jaja de ger sig.

..

I walked around with no pantyhoes and skirt yesterday. A little daring maybe! Anyway, i worked up with a sore throat this morning and don’t know if its pollen or just a cold. I usually have this symtoms when I have allergy. Hate feeling sick!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “SUEDE BELT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>