DON’T WEAR SUEDE IN THE RAIN

DSC_6179-2 DSC_6271-1DSC_6232-1DSC_6209-2

Coat H&M | Vest Gina Tricot | Pants and top (old) Bikbok | Belt Asos.com | Sneakers Nike

Kanske inte bästa dagen att bära mockakappa på! De har varit sånt där schizo väder ute idag igen. Regn, sol, regn, sol, regn – bestämd dig för fan så att man vet hur man ska klä sig! HAHA…. Oj chilla Pernilla! Alltså går på reservbetteri och är allmänt övertrött. Så flabbar för inget. Bra känsla!

..

Maybe not the best day to wear suede coat! We have had schizo weather outside today. Rain, sun, rain, sun, rain – weather god, can you fucking make up you mind so that I know how to dress! HAHA… Oops! Right now I’m on the battery backup, and are generally overtired. So laugh about everything even super boring stuff. Nice feeling!

Photos by Oscar Jettman | Edit by me

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>