BEACH ESSENTIALS

beach-essensials

Iphone case HERE | Watch HERE | Swimsuit HERE | Necklace HERE | Peeling HERE | Tattos HERE | Bag HERE | Nail-polish HERE | Shoes HERE | Bronzer HERE | Sunglasses HERE

Just nu har jag fått möjligheten att ge er 15% rabatt (kan inte kombineras med andra rabatter) på ett helt köp hos Nelly.com. Skriv in rabattkoden BILLMAN15 när du checkar ut i kassan. Just nu har de en väldans massa snygga bikinis och skor på sidan bland annat. Pass på!

(notera att rabatten är giltig till imorgon 20/5 kl 10.00 och gäller inte exkluderade varumärken tex. Ralph Laurent, Tiger, By Marlene Birger, Clarins. Så ta en titt i kassan innan ni checkar ut)

..

Right now I have had the opportunity to give you 15% discount (can’t be combined with other discout codes) on an entire purchase at Nelly.com. Enter the discount code BILLMAN15 when you are checking out. Right now, they have an awfully lot of stylish bikinis and shoes etc. Happy shopping!

(note that the discount is valid to tomorrow 20/5, 10am and may not work on designer pieces for example Ralph Laurent, Tiger of Sweden, Marlene Birger etc, take a look shopping bag before you check out)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>