MUSTARD

8S0A9626-18S0A9637-18S0A9673-1Denim jacket Monki | Top H&M | Jeans Asos.com | Bag (old) River Island | Pumps (old) Nelly.com

Sitter på kontoret och fixar med lite förberedelser inför imorgon. Räknar ner nu – bara två dagar kvar! Tänkte sätta mig sen och spåna på vad jag ska ha på mig på King galan på fredag. Har inte riktigt hunnit ta tag i det än… Hjälp!!

..

At the office right now going through and preparing som stuff for tomorrow. Countdown – only two days left! After the preparations I’m going to see if I can find something to wear to the King gala on Friday… Help me!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “MUSTARD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>