I GOT MY EYES ON YOU

_MG_9958-1 _MG_9986-2Ni som har följt min blogg länge kanske kommer ihåg denna tröjan? De är en second hand tröja som jag sydde på ett öga på. SER bra ut va? HAHAHA… Nu ska jag hem och slänga upp fötterna på soffkanten och bara slappa….. IMORGON SMÄLLER DE!

..

For you who have followed my blog for a long time may remember this shirt? It’s a second-hand sweater that I sewed an eye on. Now I’m going home and are longing for my couch. I will just lay there with my feet up on the edge and just relax….. TOMORROW IS THE BIG DAY!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>